Hejsan! 

Nu har jag varit hemma i Halmstad i ett par dagar. Vilket har varit sĂ„ skönt. Speciellt att fĂ„ sova i min egna sĂ€ng, sĂ„ att ryggvĂ€rken minskar. 

Idag fick vi nycklarna till vĂ„r nya lĂ€genhet!! Vilket Ă€r sĂ„ kul. DĂ€rför Ă„kte vi dit direkt nĂ€r fille kom hem ifrĂ„n jobbet. Vi hade med oss dem första flyttlĂ„dorna dit, tog lite mĂ„tt och undersökte nĂ€romrĂ„det. Det verkar ligga helt perfekt. Med en liten mysig plats utmed Nissan, precis nedanför. 

Fast en negativ mÀrkte vi ganska snabbt, eller fick bekrÀftat. Det finns mygg och knott dÀr. Vilket Àr nÄgot vi vant oss att vara utan sedan vi flyttade till Halmstad. Men förhopningsvis Àr det bara nÄgra stycken och inte alls i nÀrheten utav vad vi har i SmÄland.

Imorgon Ă„ker fille hem till sin familj och stannar dĂ€r till helgen ungefĂ€r. DĂ€rför blir det ingen riktig inflytt förĂ€n nĂ€sta vecka tyvĂ€rr. Men det ska ju packas och sĂ„ hĂ€r hemma innan, sĂ„ det Ă€r skönt att inte behöva stressa. 

Puss och kram 

(null)

(null)

Vyn ifrĂ„n balkongen 😍🌳

Det Ă€r ett dussin ankor en minuts promenad ivĂ€g ocksĂ„. Haha jag som Ă€lskar ankor blev helt överlycklig utav det. Jag ska mata dem en massa! 😂😍

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress