Hejsan!
 
Igår kväll var det både Earth Hour och dagen på året då man ställer fram klockan en timme. Det gjorde sig därför naturligt att jag kröp i säng tidigt. Strax efter nio på kvälle hade jag somnat. Blir helt paff, har haft så bra sömn det senaste.
 
Trots att jag somnade så tidigt som jag gjorde, vaknade jag aldrig i morse. Alarmet var igång på skärmen, man kunde välja stopp eller snooze. Men inget ljud var ingång. När jobbet ringde, kickade ljudet istället igång och väckte mig. Fastän jag alltid har ljudet avstängt när jag sover? Haha ja, det var konstigt, men främst irriterande. Jag hatar att stressa och älskar att kunna fixa i lugn och ro. 
 
Eftersom min dag började med stress, fanns jag aldrig någon riktig ro på jobbet heller. Tiden rullade på ganska fort dock och jag gick fem minuter tidigare dessutom. En lugn söndag alltså. 
 
Jag tog mig en välbehövlig dusch när jag kom hem, sedan åkte jag och fille för att fiska. Filles spö hade dock gått sönder lite, så efter 20 minuter gav vi upp på fiske-ideén och gick på en liten promenad. Det blåste väldigt mycket, men på ett ställe hittade vi lite lä. Mitt bland alla stora stenblock precis där vågorna slår upp. Mysigt!
 
Vi har nu på kvällen käkat lite och suttit framför tv:n med en massa roliga youtube-klipp på. 
 
Nu kröp jag dock ner i sängen och ska kolla på Grey´s Anatomy. 
 
Imorgon ska jag upp tidigt för att ta en promenad till sjukhuset. Jag ska iväg och ha mitt första blodgivarmöte. Nålrädd som jag är, så är jag väldigt nervös. Men eftersom jag både gör detta frivilligt och för att jag tycker alla borde göra det, känns det mycket bättre. Hoppas alla mina värden kommer se bra ut bara!
 
Puss och kram