2 mars 2019

Vååår

Allmänt Foto

Hejsan!

Jag är en person som lätt blir utmattad av att vara social. Vilket jag blev efter att min lillebror hade varit här i fyra dagar förra veckan. Det var jättetrevligt, men sen räckte det och jag behövde vara lite själv för att orka med alla andra måsten jag har i livet.
 
Det hände även andra tråkiga(eller kanske mest konstiga?) grejer förra veckan. Som visar varför jag inte sak släppa in folk i mitt liv och låta mig lita på dem. Jag blir både ledsen och trött av det. Sedan undrar jag också hur folk kan ha så lite hyfs och hjärna för den delen. Vilken tur att jag inte kommer ödsla mer tid på dessa människor.
 
En grej som har passat riktigt bra under de senaste tio dagarna är våren. Den är här, med krokusar, snödroppar och fågelkvitter. Jag har svårt att sitta inne och plugga om dagarna, för jag vill bara gå ut i solen och den härliga luften. Våren är precis vad jag behövde nu och den kommer bara bli bättre. 
 
Puss och kram
 
Något jag alltid har velat testa att göra själv är donuts. Därför gjorde jag och Filip det ihop förra veckan. Dem blev både fina och goda.
 
 
 
I onsdags var jag på studiebesök. På VIDA i Vislanda och ATAB i Agunnaryd. 
 
 
 
 
Våran lilla katt Smulan har gått in i löp denna veckan. För tredje gången sedan hon kastrerades...vilket såklart inte är så som det ska vara. Det är både synd om henne och oss. Därför kommer hon förmodligen behöver öpnnas upp på nytt för att hitta den missade biten efter första kastreringen. Så himla tråkigt, speciellt eftersom chansen för att hitta den biten är väldigt liten. 😕
 
Sedan har vi alla dessa blommor som börjat dyka upp. 😍🌸
 
skrivetpkroppen.blogg.se

Nämen jösses, fullt utslagna krokusar!!! Här har jag hittat 2 cm strån som jag tror är just krokusar, och scillor, men det är bara snödroppar som blommar än så länge.
Så himla tråkigt med att det blivit komplikationer efter kastreringen, det var aldrig något jag tänkte på med Dosan, men det är klart det är mer komplicerat med honor...

Svar: Ja, det är helt fantastiskt. Det stannar nog av denna veckan dock. Vi har dåligt väder med risk för snö.. Vi var aldrig medvetna om denna komplikationen vid kastring av honkatt heller. Det är så ovanligt att det misslyckas, så det nämns aldrig. Veterinären hade nästan aldrig varit med om det. Så vi får hoppas att det går att lösa, eftersom det inte kommer funka i längden så som det är nu. En löpandes honkatt i lägenhet, som jamar så att hela trapphuset hör, vi med för den delen. Som dessutom känner stress av löpet 10 dagar innan så hon måste markera, på filles täcke(!!!), varje kväll. Sedan under löpet samma sak och gärna två veckor efter. Mellan löpen är det lugnt sen..
Ellenor Glamocak

Anonym

Förlåt, hakade upp mig i klickandet visst :-D

Svar: Min blogg varnar för "SPAM". 😂
Ellenor Glamocak

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress