Hejsan!
 
Måndagen och hela tisdagen spenderades hemma i Småland. Vi hade mekanik-labb på måndagen och tisdagen. Vi var klara vid 17-tiden på tisdagen och då var jag så trött i skallen. Men innan jag körde mot Halmstad skulle jag träffa en som läser kandidatprogrammet, också på distans, eftersom dem ändå hade varit på exkursion i Kalmar och Växjö låg påvägen hem. 

Vi åkte till en liten bokskog som ligger i Växjö och gick på en promenad. Vi pratade på en massa och tiden glömdes bort lite, för helt plötsligt hade jag väldigt bråttom hem. Eftersom jag skulle sälja min bil vid 21 och klockan var 19.45 när jag började köra mot Halmstad. Jag blev 40 minuter sen. Men det gick bra ändå och nu är min gamla pärla såld. 

På onsdags morgonen tog jag och fille en sovmorgon. Den var välbehövlig, jag hade ont i hela kroppen när jag vaknade och var så himla seg. Så när vi väl var uppe, gick vi till affären och köpte lite gottefrukost, så vi käkade som en liten "brunch" i stället. 

I går och i dag har mest spenderats med plugg. Studierna avbröts dock i dag med en cykeltur förbi veterinären, för att hämta medicin till Smulan. Så nu ska vi se om dem hjälper. ✊🏻

Solen lyser ute och har gjort det hela dagen, fredag till ära. ag börjar känna mig väldigt klar med plugget för dagen och mer sugen på att gå ut en sväng i solen. 

I morgon måste jag nog plugga i ett par timmar också. Sitta och skriva labbrapport. Haha jag är inte taggad på det. 
 
Puss och kram
 
 
 
Detta ingår i en bra brunch.