Hejsan! 

Idag är det redan torsdag, fastän det känns som om det borde vara tisdag bara. Var tar tiden vägen. 

I måndags fick jag en lite brådskande mejl om jag kunde tänka mig att jobba på SkogsEM, som Sverige och Svenljunga håller i, i år. Efter lite om planering utav labbar och liknande, kunde jag tacka ja till det. Vilket är superkul! Så jag har alltså min första dag som ambassadör i morgon, istället för på  elmia! 

Eftersom vi behövde ha en hel del med oss inför EM, men jag inte skulle hinna åka till Växjö innan fredag, lyckades det tajmas ihop så att jag kunde bli uppmött i Ljungby. Där jag fick hämta alla grejer, så nu är min bil fullpackad, med tält och grejer. 

Eftersom det ändå är en bit till Ljungby ifrån Halmstad, passade vi på att ta det som en "roadtrip" med fille och Habib. Vi gick runt i dem få butikerna som finns där, men framförallt käkade vi mat där, självklart blev det Max. 😍

I dag har det varit en produktiv dag. Förutom att jag pluggade hela förmiddagen har jag bokat, lämnat in och hämtat hem min nylagade bil. Nu har jag även lagt ut den på blocket, så förhoppningsvis kommer den bli såld snart. Det är alltså min gamla bil jag pratar om. 

Smulan som fortfarande har problem med löpningen, har fått en telefontid till nästa vecka. Så förhoppningsvis ska vi få bult på detta snart. 

Vi var även iväg och sa upp vår älskade lilla lägenhet som vi bor i nu. Så snart är det dags att packa ner allt här. 😄

Nu på kvällen var vi och handlade lite, bland annat nygrilladkyckling som vi ska gotta i oss till middag nu. 

I morgon blir det en tidig och lång dag, men rolig förmodligen. Enda tråkiga är att det står att det blir regn, så kommer förmodligen bli väldigt kallt att stå där ute. Tur långkalsonger finns!

Puss och kram

(null)

(null)

(null)

(null)

I går planterad jag även om en hel del växter här hemma. 🍅

(null)

Årets första mjukglass!🍦

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress