Hejsan! 

I går vaknade jag redan vid kvart i fem på morgonen, utan alarm, eftersom jag undermedvetet var rädd att mitt alarm 45 minuter senare inte skulle ringa. Men när jag ändå fick lite extra tid över hann jag gosa lite med Sune, innan jag väckte fille vid halv sex ungefär. 

Vi gjorde oss lite fukost och jag packade igop en väska innan vi gick ut till bilen för att köra mot Svenljunga.

Fille skulle ju inte med till Svenljunga, men hans familj bor på vägen dit, så jag släppte av honom där.

Väl framme i Svenljunga satte vi ihop tältet och fixade allt och en timme senare var vi klara och redo. Lagom till att vi blev klara kom regnet också, som höll i sig hela dagen.. ☔️

Regnet och att det fortfarande var en vardag då folk jobbar, gjorde att det inte riktigt blev så mycket folk som man hade förväntat sig. Men dagen gick väldigt fort ändå och vi hann gå runt och kolla på resten utav mässan och alla tävlingar, vilket var kul!

Vid fyra redan var vi klara och jag körde hem till filles familj. Där var vi ett par timmar, åt god mat, fikade och chillade lite innan vi körde tillbaka till Halmstad.

I dag är jag helt slut, är nog en kombination av en stressig vecka, att jag stod ute blöt om fötterna och frös i går, samt att jag har träningsvärk i hela mina armar. 😂 Så i dag ska jag ha den ultimata chilldagen. Kanske spela lite sims till och med. Hmmm, eller ladda kameran och gå ut och fota lite för första gången på över en månad. J vi får se helt enkelt! 

Puss och kram

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Det var bara en som lyckades gissa rätt på alla träklossar. Och han hade gått samma kurs som jag. 😉 Hade du kunnat alla klossar?

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress