Hejsan!
 
Förra veckan gick så fort och idag är jag helt slut. Haha jag hade helst bara suttit och kollat serier eller läst en bok hela dagen, om jag kunnat. Men det hinns inte med riktigt.
 
Det var en väldigt bra vecka i alla fall, trots att jag sov alldeles för lite varje natt. 
 
Vädret var väldigt fint ute i början utav veckan, så vi var ute en del om eftermiddagarna och njöt utav grönskan. Träffade Frans och Habib en dag också och promenerade runt och kollade på träd. 😉
 
Vid 04 på fredagen var jag upp, för att hinna ta en dusch och köra till Växjö innan klockan 8 på morgonen. Dagen innan hade vi haft soligt och 25 grader varmt i Halmstad, när jag klev ur bilen i min jeansjacka på fredagsmorgonen i Växjö var det ösregn istället. Tur jag bara skulle sitta inne hela dagen.
 
Jag gjorde lite skolgrejer där i alla fall och hade ett annat roligt möte inbokat på eftermiddagen.
Eftersom jag blev klar med skolan tidigare än tänkt, kunde vi ta mötet strax innan lunch redan, vilket var super skönt. Mötet var om mitt nya lilla jobb jag har fått!! Jag är ambassadör på LNU för skog och trä. Wow så kul!! Och första passen blir i juni på skogselmia. Så dit kan ni komma och titta förbi, vi syns tydligt i vår gula färg! 😃 
 
Efter mötet åkte jag iväg till Max och åt lunch, så jag skulle orka köra tillbaka till Halmstad igen. Men innan jag körde mot Halmstad, stannade jag förbi hos min mamma och hennes gubbe. Det var inget litet trevligt besök precis, jag åkte enbart dit för att jag behövde berätta och få dem att fatta en del grejer. Självklart satt dem där som två fån och om dem väl öppnade sin mun, var det bara orelevant strunt som kom ut. Haha jaa, jag blir fruktansvärt frustrerad på hur man kan vara så korkad. Men jag försökte åtminstonde, även om jag visste innan att det aldrig skulle gå. 
 
Resan hem till Halmstad gick fort, förmodligen för jag tänkte på vad som sagts på besöket precis innan hela resan. Väl hemma igen gjorde fille och jag en supergod lasagne och kollade på en serie vi följer. När klockan närmade sig nio gick jag och la mig, eftersom jag skulle upp 05 på lördagen och jobba. 
 
Även på söndagen jobbade jag frukost, så när jag kom hem igår vid 17-tiden, var jag helt slut. Denna veckan var jobbig. 
 
Jag somnade superfort igår, sov dåligt hela natten, men tog sovmorgon till sju i morse och kände mig inte ett dugg utvilad när jag steg upp. 
 
Under förmiddagen i dag har jag fixat med grejer hemma, läst lite av det jag fått i läxa efter mötet och ska snart äta lunch innan Habib kommer och vi ska gå till stan för att fixa våra cyklar.
 
Hoppas ni har haft en fin vecka! 
 
Puss och kram
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress