Hejsan!
 
Sist vi hördes dÄ hade det varit runt 30 grader varmt ute och vi hade varit pÄ stranden för att sola och bada. Sedan dess ha vÀdret inte varit pÄ topp precis. Vilket Àr perfekt. För naturen har verkligen behövt fÄ regnet som har fallit dessa vÄ veckor, Àven om det förmodligen inte har varit tillrÀckligt.
 
SÄ vad har hÀnt dessa tvÄ veckor? Valborg firades, med lunch ute i Grötvik bland klipporna och pÄ kvÀllen firades den ihop med Frans och Habib. En vÀldigt oplanerad Valborg men den blev bra ÀndÄ.
 
Efter Valborg har dagarna sett gaaaanska lika ut. En hel del plugg, varit ivÀg och gjort lite Àrenden, hÀngt lite med Habib och ja inte sÄ mycket mer. Skolan tar verkligen över allt just nu, sÄ man orkar inte mycket mer. 
 
Jo just det, vi fick Ă€ven en LÄGENHET förra veckan. đŸ˜Œ Som jag ser sĂ„ mycket fram emot till att vi ska flytta in i!! Men det dröjer nĂ„gon mĂ„nad tills dess. 
 
IgÄr förmiddag tog vi bilen hem till filles förÀldrar, för att pÄ eftermiddagen sedan Äka till hans syster och deras son som fyllde fyra. Det var en trevlig dag! Men nÀr vi körde hem mot Halmstad igen pÄ kvÀllen var vi bÄda lite lagom trötta och jag hade lyckats fÄ en dunderhuvudvÀrk. SÄ jag tog ett stort glas vatten, Ipren och gick och la mig direkt nÀr vi kom hem.
 
Jag sov som en stock faktiskt och vaknade vid sju imorse redan, trots att vi somnade sÄ sent. NÀr fille vaknade nÄgra timmar senare Ät vi frukost innan vi gick till skolan för att plugga lite. 
 
Men nu Àr klockan 13.50 och jag tror vi ska bege oss hem för att ta lite helg och kÀka lunch. Imorgon börjar en ny vecka, som kommer vara minst lika fullt upp.
 
Hoppas ni har haft det bra. 
 
Puss och kram
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress