Hejsan!
 
Två veckar har lyckats passera sedan jag tittade in här senast. Jag har tänkt skriva en massa inlägg här, men inte haft någon ork över till det.
 
De senaste 1,5-2 åren har jag haft lite "hälsoproblem"(haha fast hälsoproblem låter så seriöst när man skriver, men ni förstår), som påverkat mina ögon främst. Ögonen behöver man till mycket. Dem kan t.ex. vara bra när man pluggar, läser, kör bil, kollar en film etc. Nu dem senaste månaderna har detta börjat bli outhärdligt. Det påverkar min liv varje dag. Så jag har under de här två veckorna hunnit med lite läkarbesök, för att gå till botten med det här. För läkarbesöken har jag även varit tvungen att gå utan mina allergimediciner, för att blodproverna ska ge "rena" resultat.. Detta har resulterat i en ännu sämre Ellenor, som fått ännu svårare att sova. 😅 Haha, ja min energi har inte varit på topp om man säger så. Ännu är det inte riktigt löst, men snart vänder det nog.  
 
Trots att min energi inte varit på topp varje dag, har grejer hunnits med. Jag har jobbat en del. Min syster och famo ringde en morgon för att fråga om dem kunde köra hit och hälsa på. Vilket gick bra och resulterade i en toppendag! Fille och jag har varit hemma en sväng hos hans familj också, vilket även det var toppen! Ja och så skolan också på det. 
 
I söndags avslutade vi veckan med att gå upp till filles jobb på kvällen, för att kolla läget samt spela bordsfotboll. Det var så roligt, därför gör vi nog om det väldigt snart igen.
 
Nu är det redan den 5 november och alltså mindre än två månader kvar utav 2019. Det händer en massa roliga grejer under dem här sista veckorna, vilket jag ser fram så mycket emot!!
 
Efter två nätter med dålig sömn och en ringklocka som ringer vääldigt tidigt imorgon bitti, behöver jag gå och lägga mig tidigt ikväll. Jag hoppas verkligen jag sover utan att vakna inatt. 
 
Hoppas ni har haft det bra.
 
Puss och kram
 
 
 
Idag har min famo coh fafa bröllopsdag. Hela 59 år tillsammans. Två utav mina favoritpersoner. ❤️
 
Jag har gjort fantastiska karamelliserade popcorn, som jag vet att min famo kommer älska. Så hon ska få sig en stor låda med sånna nästa gång jag åker hem. 
 
 
 
  Filips systrar gjorde kransar till dörren när vi var där. 
 
Jag orkade inte göra någon krans dock.
 
 Nya favvosysslan i vårat hem. 
 
 
 
Ikväll lagade jag en fantastiskt god gryta till middag. Jag har fått lite dille på curry just nu, så himla gott.