Hejsan!
 
Vi är redan halvvägs in i oktober. Jag vet inte hur det har gått till. Men det känns bra. Fast det är fortfarande ganska så grönt ute, det trodde jag inte det skulle vara nu. Det märks dock att löven börjat falla rejält till marken, eftersom man kan se igenom områden, som innan var helt tätbevuxna med löv, löv och löv. 
 
Dem här två veckorna har jag verkligen bara haft vardag, efter vardag, som flugit förbi. Pluggat, ätit, umgåts lite med fille, jobbat, sovit och sedan sjungit lite där emellan. Verkligen inte gjort något speciellt, vilket har varit så skönt. 
 
Jag har under dessa veckor även tänkt lite på vad jag vill göra här på bloggen. Lite förändring ska ske tror jag. Eller inte förändring, utan mer implementera min intressen och värderingar mer? Haha om man kan säga så. Sånt som jag tycker är viktigt i mitt liv. 
 
En sån grej är detta med miljö, konsumtion, kemikalier och minimalism. Det är ju lite vad mitt liv och tankesätt är uppbyggt runt om. Men jag nämner inget om det här. Vilket jag tror är viktigt att jag börjar göra, för i dagens samhälle, med all konsumtionshets och noll konsekventtänk, så måste lite sånt här dyka upp också. Kanske kan jag få en människa, att skippa en onödig grej i sin vardag eller välja ett bättre alternativ. 
 
Nu måste jag börja slänga ihop någon middag, jag köpte ett stort vitkålshuvud häromdagen..så något gott ska jag luska ut att göra med en del utav den.. 
 
Hoppas ni har haft det bra!
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
 
Hemma Hos Felicia

helt otroligt hur snabbt det gått, snart är vi ju inne i november :O

Malin

Finfina bilder, ser fram emot lite Ellenor-insikter.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress