Hejsan!
 
Helgen gick fort förbi. Vädret var väldans konstigt. Ena sekunden ösregn, andra sekunden var det sol och alldeles för varmt att gå i regnjacka och långbyxor. Det gjorde att vi inte blev jättesugna på att åka iväg och göra något speciellt. Vi hann med att träna en del, vilket gick väldans bra. På söndagskvällen sprang jag PB på den löparrundan jag försökt bli bättre på. Vilket är fantastiskt! Så nu måste jag ha ett nytt mål, vilket nog inte är så svårt att luska ut. 
 
Det märks verkligen att hösten är här nu, med tanke på alla löv som börjar skifta i rött och gult. Tänk om en vecka eller två när allt det gröna är borta nästan. Då blir det vackert! 
 
Igår kväll somnade jag väldigt tidigt, vilket gjorde att jag i morse vaknade en timme innan mitt alarm, som var satt på 06.00. Så jag tassade runt tyst i läggan, för att hinna städa, diska och fixa lite frulle till oss. Vid halv åtta åkte fille och jag ihop till Halmstad i bilen. Hann till jobbet och jag för att sitta på bibblan och plugga, men även hinna med lite andra ärenden. Vi ska även luncha ihop idag, vilket blir väldigt mysigt! 
 
Den 30 September, som var igår, markerar även ett år sedan vi hämtade hem lilla Sune. Det känns verkligen som om vi har haft honom myyyyycket längre. Han är dessutom lika mycket kattungig fortfarande. 😅 Så honom ska vi småfira ikväll, med något extra gott att äta till katterna. ❤️
 
Hoppas er helg var bra
 
Puss och kram
 
I helgen var vi ute och utförskade mer områden utav vårat nya lilla samhälle.
 
 

Här är Sune ifrån den första dagen hos oss! 😍
 
 
 
Lisa

Fina bilder och vilken söt kisse :)

Svar: Tack så mycket! :)
Ellenor Glamocak

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress