Hejsan!
 
Igår blev det ändrade planer, tidigt på morgonen smsade dem och undrade om jag kunde hoppa in och jobba så fort som möjligt. Som tur var jag vaken och kunde svara nästan direkt att jag hade möjlighet att jobba. Efter att jag hade lyckats boka om min dag, vilket gick finfint.
 
Jobbdagen gickk oehört sanbbt. Jag körde hem direkt, bytte om till träningskläder och begav mig ut på en löparrunda. Var två hundradelar ifrån att slå min bästa tid på den rundan, vilket var en fantastisk känsla. Eftersom jag varken var så trött efter, eller försökte springa fort. Jag chillade lixom. Men det betyder att all träning ger resultat! Efter jag hade sprungit, körde jag även lite lätt styrka hemma. För det behöver jag träna mer på, än min kondition. 😅 
 
Efter att jag hade duschat, lagade jag mat lite snabbt. Gjorde en pasta pomodoro, eftersom vi hade en massa mogna tomater, som behövdes göras av med. Det blev så gott som det kunde bli, ingen jättemagisk rätt liksom. 😂
 
Jag hann äta upp allt i lagom till att jag behövde gå vidare. Vi hade körövning, som dessutom började en halvtimme tidigare, eftersom vi hade stämövning med sopranerna i en halvtimme innan vanliga övningen började. Övningen gick kanoners. 
 
Väl hemma igen, kollade fille och jag svenska hollywodd fruar, innan det var dags att sova. Även igår kväll somnade jag oehört snabbt och vaknade upp helt utvilad. Fantastiskt!!
 
Klockan har redan hunnit bli strax 13 idag och jag borde snart göra mig något till lunch, Eller vänta det behöver jag inte alls, det finns nog en portion kvar ifrån pastan jag lagade igår. 😏 Men jag tror faktiskt jag tar helg efter lunchen nu. Denna veckan har varit fullt upp, men inte på ett jobbigt sätt, utan tvärt om. 
 
Ikväll skulle vi egentligen ha träffats ett par kompisar. Men eftersom 3 utav oss 5 som skulle träffas, är eller precis har varit väldigt förkylda och sjuka, så skippar vi det. För fille och jag är dem två som inte varit sjuka och inte har några planer på att bli det. Vi får se vad vi hittar på stället. 
 
Ha en go´ fredag
 
Puss och kram
 
 
 
 
Det bästa med att träna är känslan precis efteråt. Det är den bästa medicinen mot allt.