Hejsan!
 
Söndagen var fantastiskt bra. Strålande väder och dagen spenderades mestadels ute i solens strålar. Ballkongen blev helt "städad" också, vilket känns skönt. För då behöver vi inte tänka mer på det. Eller ja, våra utemöbler är kvar, eftersom man fortfarande kan sitta där ute vissa dagar i solen och njuta. Men dem tar 20 sekunder att bära in i förrådet.
 
Natten till måndagen, men även under måndagen hade jag ont i magen och mådde ganska illa. Jag tror det var något konstigt jag åt under söndagen. Vilket resulterade i att jag sov väldigt dåligt den natten. Jag försökte träna bort magvärken och illamåendet på morgonen, men det försvann inte helt. Trots det, så blev jag ganska pigg fram åt eftermiddagen. Så jag åkte in till Halmstad för att träffa några kompisar. Vi fikade och sedan åkte vi hem till Valentina, där jag blev kvar till klockan nästan hann bli halv elva. Jag stack till maxi lite snabbt, men glömde hälften jag skulle handlat, eftersom jag var tröttare än jag tyckte. 
 
Igår jobbade jag, kom hem, bakade bröd och lagade mat. Fixade lite grejer på datorn, sen somnade jag medan fille borstade tänderna, alltså på typ 3 minuter(MAGISKT), sen sov jag som en stock till i morse och vaknade strax innan mitt alarm vid 04.40, helt utvilda. 😏 Dock med en visdomstand som har gjort tandköttet ovanför sig svullet och ömt, som vanligt. Tur det går över om några dagar. 
 
Idag jobbade jag också och var hemma igen vid 15.15 ungefär. Och jag måste erkänna att jag är ganska trött nu. Hade helst velat gå och lägga mig nu. Men det är alldeles för tidigt tyvärr. 
 
Jag ska istället strax ställa mig och koka lite ägg till middag tror jag. Fille är hemma om en kvart, så det blir lagom. Äta äggmacka och varmchoklad, med fille!
 
Imorgon blir det plugg hela dagen, men jag ska sitta i Halmstad och göra det, eftersom jag har ett möte där mitt på dagen också. Sen under kvällen har vi körövning, extra lång sådan, vilket är roligt. Tiden går alltid så fort när vi övar. 😍
 
Hoppas ni haft en bra start på veckan!
 
Puss och kram
 
 
I söndags satt jag ute och solade i ett par timmar, med smulan och sune bredvid mig. Perfekt.
 
Vädret i måndags var lika fantastiskt. Perfekt väder för löpning. 
 
 
 
 En otydlig bild ifrån jobbet.
 
 Sune. ❤️
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress