Hejsan!
 
Vädret har inte varit lika lovande som vi först trodde, dem två senaste dagarna. Speciellt igår. Då var det regn mer eller mindre hela dagen. 
 
Regnet har inte stoppat oss ifrån att hitta på det mesta vi tänkt ändå. Bara att vi kanske inte chillat ute i timmar vid utflyktsmålen. 
 
Igår var huvudmålet att besöka ett litet ställe strax utanför där vi bor. Vilket är ett gammalt stenbrott. Så vattnet är helt klart och i en såndär magisk blå/grön färg. Men eftersom det var helt molnigt och regnigt, så fick man varken uppleva vattnets fulla skönhet eller ville vara i vattnet överdrivet länge. Då både vattnet och luften var ganska kall. 🤣 Men jag och fille kommer absolut gå dit igen i sommar. 
 
Idag ska vi åka till Tylösand, för nu är värmen och solen här!! Det lär bli någon god glass under eftermiddagen, sen ikväll ska vi äta ute. Jag har lovat min bror Burek, så vi skka testa ett ställe som har det. 
 
Hoppas ni har det fin!
 
Puss och kram
 
Vi gick förbi några utav våra björnbärsställen för att spana in lite. Några hade börjat mogna lite, men var inte helt klara. Snart kan vi plocka björnbär i mängder och koka en massa sylt! 
Gårdagens lunch bestod bl.a. utav abborrar fille hade fiskat några dagar innan. Gott!!
Igår morse åt vi våfflor till frukost. Det blev även premiär smakning på sylten vi kokade i söndags. Självklart smakade det fantastiskt!
 
Tänk att vi bor så nära detta. 😍
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress