27 februari 2020

Vårkänslor

Allmänt Foto

Hejsan!
 
Det har gått fort, den här senaste veckan. I helgen jobbade jag. I måndags träffade jag en kompis ifrån Lenhovda, som jag varit kompis med i hela mitt liv. Men nu va det säkert 5 år sedan vi hade setts sista. Det var väldigt härligt att träffas och märka att allt var som vanligt ändå!
 
På tisdagen hämtade jag upp fille när han slutade jobbet. För att åka till Varberg där han skulle köpa sig en ny dator, skärm o.s.v. Vi tog en liten Max-dejt på vägen hem också. Morgonen efter var det jobb på schemat. Likaså igår.
 
Vädret den här veckan har varit fantastiskt Speciellt igår. Gröna blad börjar titta fram rejält också. Längtar tills man kan sitta i solen ute på ballkongen och fika!
 
Den här veckan är det långhelg. Ledig fredag - söndag. Välbehövligt. Jag har köpt lite gott vin, som ska få smuttas på under helgen. Att hinna laga lite godmat är jag även väldigt taggad på. Annars blir det nog en lugnare helg. Både fille och jag är trötta. Vi behöver vila upp oss. Jag har även blivit snorig till och från under veckan. Vet inte om det är allergi eller en förkylning, haha var nog allergi i början utav veckan. Men idag tror jag det är lite snuva, efetrsom jag även känner av lite i halsen. Så förhoppningsvis gör den här helgen att inget bryter ut. 
 
Puss och kram
 
Vattenflödet har lyckats nå en klass 3 varning under veckan. Vissa får ta ekan ut till sitt hus. Broar är avstängda. Åkrar/hagar är bara vatten. Ja det har varit mycket vattensnack här det senaste. Men nu är det på bättringsvägen. 
 
Att kolla ovanifrån såhär och knäppa en massa bilder på några sekunder är fantastiskt. Jag tycker det blir som olika målningar. 
Bönan ❤️
Bönan och grisen 😂❤️