17 februari 2020

Alla hjärtans dag

Allmänt

Hejsan!
 
I fredags kom jag hem strax innan klockan blivit 20. Då hade jag tagit helg, långhelg dessutom, i hela fyra dagar. 
 
Hem kom jag till ljus tända i hela lägenheten, rosor på bordet och en tre rätters middag som fille faktiskt lagat helt utan min hjälp. 😅 Skamligt egentligen, att en kille ska "prisas" så mycket när den gör mat självmant en gång helt själv. Det borde vara like självklart som när vi kvinor gör mat och har hand om allt annat i köket helt självmant. Men så blev inte denna generation uppfostrad. Förhoppningsvis blir nästa generation män bättre vara. 😂
 
Haha, nu låter det inte som om jag uppskattar det. Men det gjorde jag verkligen. Bara att man måste ha lite perspektiv på hur det faktiskt är. För kommentarerna jag fick höra efteråt, när vuxna fick veta att fille lagat det själv till hjärtansdag, fick nästan mitt huvud att explodera. Hahaha. 
 
Maten han hade lagat var väldigt god! Och fantastiskt skönt att ha allt klart(för en gång skull) när jag kommer hem trött efter att ha jobbat. 
 
Han surprisade även, efter själva efterätten med en lösgodispåse. Jag älskar lösgodis.❤️
 
Vi kollade sedan på film och la oss tidigt för att sova. 
 
Istället klev vi upp tidigt på lördagen. Åt en go frukost i lugn och ro, innan vi tog bilen och åkte iväg till filles familj. Där det var kalas för hans mor. Kvällen avslutades med Bowling i Gislaved innan vi körde hem till vår lägenhet igen. 
 
Även i lördags somnade vi relativt tidigt och gick därmed upp i bra tid på söndagen.
 
Vi hade planerat in att ha en riktig chill-dag på söndagen. Framförallt för att det några dagar tidigare var sagt att det inprincip skulle vara storm och regnkaos ute på söndagen. Vädret blev inte riktigt som lovat. Trots det tog vi oss ändå en riktig chilldag. Vi hann med att kolla en film innan klockan blivit 9. Tog en promenad i regnet. Spelade en massa. Och åt god mat. En bra söndag, innan en ny jobbvecka. 
 
Idag började jag dagen med att köpa biljetter till en teater jag och en kompis ska på i mars. Väldigt taggad på det! 
 
Nu ska jag nog gå ut en sväng och se om jag hittar några gröna fina grässtrån ute till katterna, som dem kan käka på medan jag också käkar lunch. 
 
Hoppas ni har haft en fin helg!
 
I fredags var vädret magiskt ute. Men då jobbade jag HELA dagen. Så fick bara njuta utav det i några korta minuter. 
Hem kom jag till gula rosor. Jag älskar gult! 💛
 
 Under lördagens kalas snodde filips systerson min mobil och tog lite bilder. Därav den här väldigt oklara bilden på mig och fille.
 
Jag lyckades faktiskt göra fyra strikes under bowlingen. *stolt*
 
En gosig Sune som var glad att få oss för sig själv efter att vi har varit iväg hela dagarna i flera dagar. 🖤
 
 
Det är mycket vatten i Nissan just nu. Jag älskar att stå och stirra ner i det forsande vattnet. Det är lugnande på något vis. 
 
Malin

Hur ÄR det med Nissan nu, ni flyter inte bort? Här svämmar det över överallt och är såååå lerigt. Och då kommer det minusgrader och snö till veckan. Vilken knadig vinter!

Svar: Dagen du skrev den här kommentaren var det klass 3 varning här. Den är nedgraderad till 2 nu. Men det är inte så bra med Nissan alltså. MYCKET vatten. När man tåget till Halmstad kan man se en familj ibland som ror i en båt UT TILL SITT HUS. Och det är många fler än dem. Haha, ganska sjukt ändå. Broar är avstängda här också. Så man kan inte gå vanliga rundan. Men vid vår lägenhet är det lungt iallafall, eftersom vi ligger lite högre.
Idag när vi vaknade up så var det 3 CENTIMETER snö. Så jag ska leta fram vinterkängorna och ut på promenad i den här lilla vintern. 😂
Ellenor Glamocak

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress