Hejsan!!
 
Redan en månad har flugit förbi. En oehört händelserik och rolig månad i mitt liv!!
 
Jag har ändrat riktning helt kan man väl säga. För ett par månader sedan började jag fundera på om det kanske inte hade varit roligare att göra något annat. Det kändes som om jag inte riktigt gjorde något. Jag var uttråkad. Understimulerad. Uttråkad. 
 
Jag behövde ändra något i mitt liv. Jag ville jobba igen. Så jag sa till mig själv att om jag får ett bra och roligt jobb, då hoppar jag av plugget. 
 
Så i slutet utav januari skrev jag på ett kontrakt som biträdande platschef på ett företag i Halmstad och hoppade av plugget samma dag. Det kändes helt rätt!!
 
Den 1 februari jobbade jag min första dag. Och jag trivs jättebra!!
 
Detta är alltså mycket vad den senaste månaden har bestått utav. Och tiden går så fort, så hinner knappt med att ta in allt som händer. 
 
Det händer även så många roliga grejer framöver. Livet är verkligen perfekt nu(bara en hund som saknas😂).❤️
 
Eftersom detta har varit liggandes i någon månad eller två och det har varit en hemlighet, till för 3 veckor sedan kanske, har jag haft svårt att dela med mig utav min vardag både privat och här. Men nu vet alla och jag kan äntligen prata på som vanligt. Därmed blir det lättare att även skirva inlägg hit. Jag ska försöka få in rutin på det bättre snart, när jag börjat komma in i jobbrutinen lite mer. 
 
😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄 (ungefär så glad är jag)
 
Jag hoppas ni har haft det lika bra som mig! 
 
Vi hörs snart!
 
Puss och kram
 
 
Det börjar även gå mot ljusare tider. Varje kväll håller ljuset i sig liiite längre. Vädret har även bjudet på en del väldigt fina dagar.❤️
 
 
 
 
 
 

 
I lördags var det även dags. Min sista dag på McDonald´s. Tänk då 2016, när jag tog det lite tillfälligt, för att vara säker på att ha ett jobb och inkomst. Sen visade det sig att jag var väldigt dktig på det och tyckte det var roligt. Men visst kändes det väldigt bra i lördags också, att veta att det var sista gången jag stämplade ut. 🍔🍟🥤
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress