Hejsan!
 
Sista arbetsveckan innan semester har lidit mot sitt slut. Fastän jag inte riktigt stämplar ut för semester helt förän på måndag. Då kan jag lägga ifrån mig jobbmobilen helt (inprincip) och bara tänka på annat i två veckor. Även om jag älskar mitt jobb, så är det bra för både kroppen och hjärnan att inte behöva hålla koll hela tiden. 
 
Den här senaste veckan har varit väldigt hektiskt dessutom. Därför känns det extra skönt att har en längre ledighet framför sig. 
 
Fille åkte hem till sin familj i onsdags redan. Därmed har jag fått några kvällar för mig själv här hemma. Jag trivs väldigt bra med det också. Älskar mitt egna sällskap och att få vara ifred. Speciellt på kvällarna!
 
I morgon bitti åker jag till filles familj också dock. Men bara över dagen. Vi ska plocka blåbär och grilla, bada också har jag tänkt, utan att dem vet än. 🤣 Sen åker fille tillbaka på vägen hem igen. Vilket såklart blir väldigt skönt, att ha honom hemma igen. ❤️
 
Jag ser fram emot imorgon och dessa kommande veckor! 
 
Hoppas ni har haft en fin vecka! 
 
Puss och kram
 
I måndags hade elle planerat in att vi skulle ut på blåbärsjakt...här där vi bor i HaLlAnD? Haha japp. cirka två timmar och flera mil senare, utan en riktig blåbärsskog i sikte kände vi oss besegrade och begav oss hem igen. Vi får nöja oss med alla björnbär som finns här. 
 
Men vi såg mycket annat fint istället för blåbär. 
Vi hittade faktiskt liiiiite blåbärsris. Bara att en grej saknades. 🤨
 
I måndags bakade jag kanelbular lite snabbt på eftermiddagen istället, när inga blåbär behövdes tas hand om. Bara enkla rullade, istället för lite vackrare snurrade och knutna, men exakt lika goda. 
På kvällen gick vi till ett ställe precis vid oss och plockade hallon istället. Alla mängde hallon jag sett några dagar tidigare, hade någon rensat ur ganska bra. Men några dussin fanns det kvar för fille att äta. 
 
Så här fint har vi det i vårat fina lilla samhälle. 🌆