Hejsan!
 
Nästan två veckor har gått sedan jag tittade in här. Det har varit fullt upp och det känns som det bara gått ett par dagar. 
 
Sedan jobbet drog igång för fullt, så har jag hamnat i en liten bubbla. Förstår mig rätt, det har varit en bra sådan. Men det har varit mitt kära jobb, träning, laga mat, baka och hinna ta det lungt. Det tar upp dagarna ganska lagom. Och där emellan har bloggande och sitta i timmar för att lyckas få en bild från kameran att fungera i min kära dator inte ingått. 
 
Sista kvällen min syster var här, så frågade hon mig "dina ögon krabbar inte så mycket längre va?"..jag utbrast "Nej, det är fantastist skönt just nu. Dem är ju inte perfekta, men verkligen inget som påverkar mitt dagliga välmående." Ungefär samma dag som hon åkte började mina ögon bli sämre för varje dag som gick och nu senaste veckan har dem varit kaos. Hahah, bara för att jag sa så. Det har också påverkat min ork, för att sitta och uggla framför datorn. 
 
Och lagom till den här helgen så har jag gått och blivit sjuk. Jag var hemma ifrån jobbet igår och idag. På onsdag och torsdag är jag ledig. Jag hoppas verkligen kunna vara tillbaka på jobbet på fredag!
 
I söndags flyttade äntligen(? hade ju helst sett att min gamla skulle funkat ett bra längre tag till, men äntligen kan jag fota och hålla på igen) en ny dator hem hit till mig. En väldans fin iMac, som jag hoppas kunna ha i måååååånga år. Så när jag får lite mer energi ska jag äntligen sätta mig och fixa med midsommarbilderna och skicka ut dem till alla som väntar på dem. 
 
Jag hoppas ni har haft det bra och inte är förkylda som jag. 
 
Puss och kram
 
 
 
En favvoträningsform. Sätta igång en podcast eller två i öronen och bara trampa igenom milen på cykeln. Man glömmer att man tränar och det är det bästa känsla under tide och när man tillslut kliver av cykeln.
 
 
Det var ju en supervärme här i ett par dagar. Över 30 grader..Jag jobbade som tur var alla dem dagarna, med bra AC på jobbet. Men försökte passa på att ta vara på lite sol och värme inna jag åkte till jobbet. Och tur var väl det, för sen blev det skitväder i tre veckor. 🤣
 
 Tomatplantorna trivs! 🍅
 
 
 
 
Att ta selfies i spegeln är inte min grej. Vad gör jag ens för min. 
 
 När man försöker festa till vardagen. Lite Max take away 20.05 en fredag innan jobbhelg. 😋
 
 Innan åskan.
 
 Såhär fint var det tidigt en morgon på löprundan.
 
 
 
 
 En väldigt trött elle. 
 
 Gott godis, som inte ser gott ut på fotot. 
 
 En grej jag och min syster har väldigt gemensamt. Att Pelargoner är den blomma vi tycker minst om. Denna är en halvdöd jag räddade hos min famo i september förra året. Jag tänkte hon skulle få tillbaka dem sen när dem är riktigt stora och fina. Men blev lite paff härom dagen när jag såg hur många knoppar den fått. 
 
 God mat, som även här inte ser god ut på fotot. 🤣🍝
 
 Charlie har hängt med mig ut på lite promenader. 
Självklart blev det bad. 
 
 Sune som blev besatt utav ekbiten vi har som grytunderlägg. Vet inte vad felet på honom är.
 
 Jag är sämst på att vara sjuk. Att inte göra grejer och vila istället. Men här försökte jag och mådde faktiskt ganska kasst. Friskluft och vila samtidigt. Multitasking och ganska trevligt faktiskt. 
 
 Sune tar hand om mig när jag inte mår bra. Klistrad vid mig hela tiden. 
 
 Den nya skönheten. Som var lite väl dyr, men en fröjd att använda! 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress