Hejsan!
 
Tisdagen var fullt upp! Roligt, men lite plötsligt. Därför var det väldigt skönt med "helg" dagen efter. 
 
Idag var jag trött när jag vaknade upp, men mest för att Sune skulle ha kli cirka 5 gånger under natten. Inte för att jag var trött-trött, som i måndags när jag vaknade upp. 
 
Solen började faktiskt titta fram under förmiddagen, trots att prognosen för någon dag sedan var regn icirka tio dagar framöver. Fantastiskt. Därmed blev det en hel del häng på ballen under förmiddagen. Som dem senaste tre veckorna har spenderats alldeles för lite tid på. 
 
Efter att lunchen hade smällt gav jag mig ut på en löptur som uppvärming, för att sedan köra ett cirkelpass. Det var helt perfekt träningsväder ute idag. Soligt, lite lätt vind och temperaturen i luften som fortfarande är så låg efter det dåliga vädret som varit!
 
Nöjd och belåten, satte jag mig nyduschad framför sims. Spelade i någon timme innan jag började dona här hemma. Diska, laga mat, städa, hänga all tvätt som blivit klar under dagen och göra smör till brödet. 
 
Resten utav kvällen har bestått utav sims och så var fille jag ute en sväng och spelade sån där "beach racket" ni vet. Haha, det är något vi har fått för oss är trevligt att göra nu på sommarkvällarna. Tills någon skjuter ut bollen i allt ris och JAG får hämta den eftersom fille är rädd för fästingar. Haha, ja, så kan det vara. 
 
Hoppas ni har haft en fin onsdag!
 
Puss och kram
 
I tisdags tiddade solen fram emellan regnskurarna.
 
Sune är besatt utav att gosa med mig i sängen. Så här kan det så ut en ledig morgon och jag låter honom lägga sig vid mig när klockan ringer. Då kan han lätt ligga så i 1-2 timmar om jag låter honom. Vilket jag gör, minst en gång i veckan iallafall. 😂
 
 Haha, han har verkligen den fulaste ansiktsformen, som nästan alla svarta katter har. 
 
 
Invigde mina nya träningstights som jag fick när jag fyllde år. Tillslut fick jag ett par i någorlunda rätt storlek tillbakaskickade. Dessa är i L. Men hade det funnits, så hade jag nog tagit XL. 
 
 Man kan ju inte annat än blir påfylld utav energi när man springer här.
 
 
 
 
Det blev en gryta, i min favvogryta. 
 
 En grej som vi inte köper är bregott. Utan istället gör jag eget bredbartsmör. Det blir mycket billigare, bättre för miljön och minst lika gott. Och jag är en person som är kräsen när det komemr till smör. 
 
 Maaat. Det var godare än vad det ser ut att vara. 😉
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress