Hejsan!
 
Förra veckan var fantastisk, samtidigt som den var helt utmattande. 
 
Måndagen var jag ju som sagt ledig. Sedan jobbade jag tisdag-torsdag. Det var fullt upp och på tordagen kände jag hur trött jag var i kropp och skalle när jag steg upp. Alla timmars jobb dem senaste två veckorna började komma ikapp, en kropp som har haft ett helt annat tempo dem senaste två månaderna. 
 
Att jag kände mig lite mör i kroppen blev kortvarigt dock. Eftersom min syster skulle komma hit lagom till jag slutade jobbet på torsdagen. Dagen gick liiiite långsamt, eftersom jag hade lite nedräkning. 
 
Men sen körde jag och plockade upp henne vid hennes hållplats, för att sedan åka vidare och handla mat innan vi åkte hem till mig. Och därefter gick helgen lite för fort. 
 
Vi har haft det så bra, så bra. Ätit fantastiskt mycket god mat. Ett besök på Riccardo´s hann vi med. Fixat varandras hår. Kollat en massa musikaler. Och såklart blarrat en massa. 
 
Vid 12-tiden på söndagen körde vi henne till bussen i Halmstad. Vinkade av henne. 
 
Vi tog sedan en snabb sväng förbi lite skobutiker, då fille och jag är i stort behov utav nya skor. HAn hittade ett par, inte jag. Då inga butiker tar in kvinnoskor i min storlek typ. En nackdel med att vara lång och därmed ha stora fötter. 
 
Sedan kom vi hem. Och jag var helt slut. Luften bara pyste ur mig direkt. Jag som redan var trött innan hon kom, var ännu mer slut sen, även om jag var fylld med en annan massa bra energi. Men den mängd energi som sugs ur mig när jag umgås med folk sådär. Det är något helt annat. 😂
 
Hur som haver. Så var det så trevligt att få kvalitéts tid med min syster. Jag längtar redan till nästa gång vi ses, som förmodligen kommer dröja alldeles för länge. 
 
I dag var jag riktigt trött när jag tillslut klev upp. Efter att ha sovit halvdåligt och vaktnat utav åska, för att sedan löpa runt och dra ut allt. Sen kunde jag inte somna om direkt. Men när jag kollade över veckas schema på jobbet och tyckte fredagen såg konstig ut, så insåg jag att jag inte ska jobba då ju. Alltså är jag ledig onsdag-fredag den här veckan. Välbehövligt!!
 
Hoppas ni har haft en fin vecka!!
 
puss och kram
 
 
 
Den bästa glassen i Halmstad!
 
Min syster ville jag skulle göra egen sushi till oss en kväll. Så det blev det. Haha men mina rullar blir så hmla små, eftersom jag råkade köpa för små sjögräspapper. 😂
Vi brunchade såklart på lördagen, med en massa gott!
Jo jag fick för mig att jag skulle göra risotto för första gången en dag också. Det var inget för mig direkt. 😅
 
Där har vi henne.❤️
Söndagskvällen avslutade jag välförtjänt med lite god chokladglass och sims!!
Hemma Hos Felicia

vilka spännande glassmaker!!

Svar: Ja, verkligen!
Ellenor Glamocak

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress