Hejsan!
 
Den här veckan har än så länge bestått utav en massa vila, god mat och serier. Idag känner jag mig pigg äntligen och har under eftermiddagen tvättat, städat balkongen, planterat om lite växter och varit ute på en promenad runt Nissan. VÄldigt skönt, efter att faktiskt inte ha varit ute, mer än balkongen, på över två dagar!
 
Ikväll ska jag faktiskt förbi en kortis på jobbet, eftersom det var lite svårt att få ihop schemat, så jag måste dit och fixa det som fixas i slutet utav en jobbdag. 
 
I morgon ska jag äntligen tillbaka till jobbet klockan 08.00 för att påbörja en full jobbdag och en jobbhelg. Det är sen 6 arbetsdagar kvar innan jag går på en två veckors mini-semester!! Ska bli himla skönt och roligt, eftersom jag och Fille kommer vara lediga tillsammans. 😄
 
Nu ska jag alldeles strax ställa mig och göra mig Majscarbonara, så den hinner bli klar till fille kommer hem och att jag hinner äta innan jag ska dra vidare till jobbet. 
 
Puss och kram
 
Det kan har slunkit ner en och annan fransk våffla som jag bakade i helgen. Fantastiskt goda!
 
 Haha ursäkta för en halvtrevlig bild på mitt öga. Men det är såhär dem flesta morgornarna ser ut för mig när dem krabbar. Dem vätskar sig så mycket och går inte öppna förän jag sköljt dem en stund i ljummet vatten. 
En och annan glass har det blivit också. Det är okej när man är sjuk. 
 
Grönt är skönt. ⬇️
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress