Hejsan!
 
Förra fredagen var det midsommar! En favoritdag på året för mig. Och i år firade faktiskt jag och fille ihop för första gången. Alla andra gånger har antingen jag jobbat eller så ska vi ha firat tillsammans, men så ha någon utav oss blivit sjuka. Så att i år få fira tillsammans, var ganska trevligt. 
 
Vi var hemma hos Filips storasyster och hennes karl och firade, tillsammans med filles andra syster med karl. Det var en väldigt trevlig dag, trots att det var helt olik alla andra midsommrar jag firat i mitt liv. Ja, det var ganska perfekt faktiskt. Och vädret som började med ösregn, slutade i en fantastiskt fin kväll, med sol och en magiskt fin dimma som la sig över hagarna runt om deras hus. 
 
Lördagen dagen efter, satte jag mig för att gå igenom alla bilder ifrån midsommar och för att blogga. Men min dator gick banans igen....och kommer nog behöver skickas in på reperation eller bytas ut helt för att fungera normalt igen. Det största problemet är att det nästan är omöjligt för mig att lägga in, behandla och sedan kunna flytta över bilderna NÅGONSTANS. Vilket är vad jag använder min dator till mest...så jag ska komma på någon plan hur detta ska lösas. 
 
Jo en till grej som har hänt den senaste veckan är ju att jag är tillbaka på jobbet 100%?? Vilket jag inte tror jag har nämnt här? Jag var en sväng redan på söndagen, under midsommarhelgen och fixade lite. Sedan så drog det igång för full fart på måndagen. 
 
Igår hade jag en ledig dag, för att idag på börja den här jobbveckan tisdag-torsdag. Sen på torsdag kväll KOMMER MIN SYSTER HIT och stannar till söndag. Hihihih, så bra vecka kommer detta bli!!!
 
Hoppas ni har haft en lika fin midsommar som jag och fille!
 
Puss och kram
 
 
 
 
 
 
En liten midsommarbukett jag plockade kvällen innan. 
 
Lyckades övertala fille till att vi skulle göra kransar på morgonen. Vi blev sådär nöjda med dem kanske. 😂
 
 
Det var fantastiskt fint ljus på kvällen, ute i hagen. Där dimman även låg perfekt. Så filles syster var snäll och tog lite bilder på oss med min kamera. Blev så himla fint!
 
Jag och fille.❤️
 
 
 
 
Fina bönan.