Hejsan!
 
Som jag avslutade det förra inlĂ€gget, sĂ„ har jag haft lite tekniska problem. FrĂ€mst med min dator, men ocksĂ„ med min blogg. SĂ„ att blogga i maj blev lite osmidigt. Nu har mycket utav problemen löst sig, förhoppningsvis. 
 
Jag tycker det Ă€r jobbigt att svĂ„rt att fĂ„ ihop allt i efterhand. Men hĂ€r kommer en kort sammanfattning. Sista bilderna i förra inlĂ€gget Ă€r ifrĂ„n början utav maj. Vi hade varit i vĂ€g pĂ„ kalas dĂ„ bland annat. 
 
Maj. Idag Ă€r det första juni. Haha, allt gĂ„r sĂ„ fort. Varje dag vaknar jag upp tidigt och har sĂ„ mycket jag vill göra. Dagen flyger förbi och hĂ€lften hinner bli gjort. AlltsĂ„ pĂ„ en positivt sĂ€tt. 
 
Dem senaste fyra Ă„ren har mitt liv stadigt gĂ„tt rakt upp i en positiv riktning. SĂ„klart men nĂ„gra dippar, men t.ex. Pixis bortgĂ„ng o.s.v. Men det har verkligen varit sĂ„. Dem senaste fyra Ă„ren, Ă€r dem bĂ€sta Ă„ren i mitt liv Ă€n sĂ„ lĂ€nge. Det senaste Ă„ret dock. Oj. Det har varit en helt annan sak. Efter allt som hĂ€nde med min far och vad det förde med sig förra vĂ„ren. SĂ„ fylldes min redan vĂ€lfyllda kropp, med Ă€nnu mer positiv energi och livslust. Jag som redan dĂ„ trodde jag var hög pĂ„ livet, visste inte att det kunde bli bĂ€ttre Ă€n bĂ€st. Haha, det lĂ„ter förmodligen flummigt det jag skriver. Jag försöker bara förmedla kĂ€nslan jag har i min kropp varje dag. En kĂ€nsla varje mĂ€nniska borde fĂ„ ha. 
 
Dagarna flyger förbi i alla fall. Jag njuter utav varje grej. Njuter utav frukosten ute pĂ„ ballkongen, bland alla gröna trĂ€d och fĂ„gelsĂ„ng. Njuter utav att stĂ€da, för det ger mig en sĂ„n ro i sjĂ€len att fĂ„ göra det. Njuter utav all trĂ€ning, som tröttar ut men sen fyller pĂ„ kroppen med energi. Som gör kroppen starkare och att den mĂ„r sĂ„ bra. Njuter utav att fĂ„ stĂ„ i timmar och laga mat och baka, för att sedan kunna Ă€ta upp allt det fantastiska jag gör. Njuter nĂ€r Sune kryper upp i mitt knĂ€ och ska sova i en timme. Och det enda jag kan göra Ă€r att röra mig minsta möjliga, hĂ„lla om honom och njuta utav varje minut. Njuter utav alla timmar som spenderas ute. Soliga som regninga dagar. (Filip och jag gick till och med ut sent en kvĂ€ll, bara för att det var ösregn och sĂ„ hĂ€rligt att gĂ„ runt som tvĂ„ tjommar i full regnklĂ€dsmundering utan att bli blöt och bara njuta.) Njuter utav att utforska nya stĂ€llen varje vecka och varje gĂ„ng bli lika förvĂ„nad över hur fint det Ă€r och inte kunna bestĂ€mma om det Ă€r det nya favoritstĂ€llet. 
 
Ja ni ser. Det Ă€r klart det kĂ€nns som om inte min tid rĂ€cker till. DĂ„ jag lever i varje sekund och ser fram emot inprincip varje sak som jag gör. 
 
Det Ă€r vad jag skulle sammanfatta maj med. Jag har bara njutit. 
 
Jag hoppas ni har haft det lika bra som jag. Och att ni njutit utav den underbara vpren som varit. För nu kliver vi in i sommaren. ÄNTLIGEN!
 
Puss och kram
 
 
Den hĂ€r svartvita flugsnapparen började dyka upp regelbundet pĂ„ vĂ„r ballkong i maj. Inte ett dygg rĂ€dd utav sig nĂ€stan. Katterna Ă€lskade det. 
 
Jag och bönan!
 
 
Jag lagar mycket mat och har alltid gjort. HĂ€r försöker jag ta en fin inspirationsbild, samt en minnesbild ifall det blir gott sĂ„ jag kan kolla vilka grejer jag hade i och skriva ner. Haha men, det ser inte speciellt aptitligt ut. 😂 Det var oehört gott dock. 😉
 
 Jag gör vĂ„r egna "bregott". Sune Ă€r en smörgalen katt. SĂ„ har brukar alltid fĂ„ slicka lite pĂ„ visparna. 
 
 
En bild ifrĂ„n kvĂ€llen vi begav oss ut i ösregn. HĂ€r syns inte regnet sĂ„ bra dock. 
 
 
Vi Ă€r riktiga gottegrisar. DĂ€r ingĂ„r donuts. Det hade kommit nya smaker, sĂ„ vi tog en lĂ„ngpromme och köpte med oss dessa. Vanliga sockerdonuts Ă€r fortfarande dem godaste dock! 
 
 
 
Tog med fille pĂ„ en utav mina favvolöpslingor jag upptĂ€ckt senaste veckorna. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Som en mÄlning.
 
 
 
 
IgĂ„r hade vi cykelutflykt inplanerat. Sedan vi flyttade till Halmstad har vi inte haft nĂ„gon "egen" liten sjö inom gĂ„/cykelavstĂ„nd. Den hĂ€r sommaren har vi bestĂ€mt att det Ă€r vad vi ska hitta. Detta var vĂ„rt första stopp. En liten sjö, med en halvt övergiven badbrygga, mitt ute i skogen, bara 15 minuter pĂ„ cykel ifrĂ„n oss. Kanske Ă€r detta nya favorit stĂ€llet? 
 
 
Det var helt perfekt!
 
 
 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress