Hejsan!
 
April månad har varit fantastsk. VÅÅÅR. Min kropp är fylld med så mycket friskluft, energi och motion. Den mår verkligen bra. 
 
Den här senaste månaden har varit förbi på en sekund känns det som. Fastän schemat inte har varit fullspäckat, så har jag haft att göra så mycket att göra, jag inte hunnit med. Inte på ett stressat sätt, utan bara att jag har så mycket grejer jag vill göra. Underbart. 
 
Jag försöker njuta till fullo utav den här tiden. Även om jag hellt ärligt kan säga att det var ett par dagar där i mitten utav april, som jag blev lite urbalans. Där jag kände orken försvinna lite. Men så kan det bli ibland. Lika fort som den försvann kom den tillbaka. 
 
Påsken har hunnit vara sedan jag tittade in här senast. Det blev inget tradionellt firande utav det såklart. Plus så bor jag med en, som nästan inte har någon relation till påsk. Medan jag älskar påsk. Men vi hade lite påskäggjakt på morgonen och jag slängde ihop en ytterst liten påskmåltid till lunch, som var oehört god. 
 
Vi var även på ett litet kalas i helgen, för filles systerson som fyllde fem. Det var bara få av oss som samlades, vi var ute hela tiden och inga kramades.
 

Det här inlägget började jag skriva på i början utav maj. Min dator har hunnit krasha några gånger sedan dess och även min blogg har krabbat lite. Så det hann aldrig bli klart eller publicerat. Men jag publicerar det halvklart ändå. 
 

Puss och kram
 
 
Påsken firade vi med lite enkelt med god påskmat!
 
 
 
Dem första riktiga soliga vårdagarna började. Där man lätt kunde sitt i lä och bara njuta. 
 
Träd och buskar började få gröna löv. Här tog jag även första promenaden i t-shirt där man inte frös en gnutta ute!
 
Vi spenderade en hel dell dagar vid havet, för att fiska bl.a. Där krävdes dock en regnjacka, då det blåste en del svalare vindar. 
 
Japp njuter utav varje sekund. 
 
Palettbladen har jag tagit massvis utav sticklingar på. Många har sålts, en hel del planterade jag. Dessa på bilden ovan har jag redan klippt ner 2-3- gånger vardera sedan fotot togs. Om någon som känner mig är sugen på några sticklingar, hojta bara till!!
 
 
 
 
 
Våren och det varmare vädret gör träningen utomhus mycket bekvämare och enklare. Framförallt att man kan skippa jackor, mössor och allt vad vintern för med sig. Mycket tid spenderas utomhus. 
 
 Men vissa dagar är vädret inte på topp ändå. Som här, jag strax innan jag ska bege mig ut på lång cykeltur i ösregn. Inte överdrivet taggad. Väldigt taggad på vad som kom efter regnet dock. Då allt som man då tyckte var grönt, var dubbelt så grönt!
 
Bräken som sakta men säkert vecklar ut sina blad tackvare solljuset. 
 
Kalasredo. 
 
 
Min älskade lilla Sune. 
 
 
I april var vädret extremt fint och varmt. Så många eftermiddagar passade jag på att sola ett par timmar på ballkongen och samla d-vitamin. 
 
 
Här ser ni ett problem som dykt upp i samma veva som mina tekniska problem uppståt. Min dator gör såhär med vissa utav mina foton. Väldigt irriterande faktiskt. 
 
Men för detta inlägget låter jag dessa skadade bilder bli publicerade. Jag orkar inte lägga mer tid på det faktiskt. 
 
Vitsipporna måste ju vara något utav det bästa med våren??
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress