Hejsan!
 
I måndags började jag veckan med en fantastiskt skön löparrunda. Extra viktigt var det att få den gjord tidigt på morgonen, eftersom det stod att det skulle bli väldigt varmt under dagen. Vilket det blev. Sommaren är verkligen här!
 
En väldigt bra grej med att boi Halmstad kommun, är att dem har 3 utomhus bassänger utspridda i kommunen, en utav dem är 1,5 km ifrån där vi bor. Det är utomhus och fritt inträde, vilket är fantastiskt bra. Specieellt för dem familjer som är i behov utav det, tänkt vad många barn som lär sig simma där. 
 
I måndags öppnade det för säsongen iallafall. Så efter lunch gick jag dit för att simma några längder. Det var himla trevligt, men när man var i vattnet så pass mycket i det varma vädret glömde man att man kan bränna sig. Så lite röd blev jag. 
 
Vädret var lika fint i tisdags. Då hade fille och jag bestämt att vi skulle mötas vid bassängen när han kom hem ifrån jobbet. Jag hade fixat lite god middag som jag tog med. Vilket vi åt när vi badat klart. En perfekt kväll!
 
Väl hemma senare samma kväll började jag få en väldans yrsel. Kanske har ni hört talas om kristallsjuka? Jag får det ibland iallafall. Nästan alla gånger jag har haft det innan har det hållit i sig i max 6 timmar kanske. Denna gången höll det i sig till idag. Alltså i ett och ett halvt dygn. Det är ju ingen fara, bara väldigt jobbigt. Speciellt tycker jag det är jobbigt eftersom jag har en viss rädsla för att spy och när hela huvudet snurrar, då blir man illamående. Jag har inte heller vågat träna eller gå runt för mycket ute, eftersom det snurrar väldigt mycket vissa stunder. 
 
Men idag är det bättre! Därför ska jag nog i eftermiddag gå och simma några längder. Ikväll har även fille och jag tänkt träna ett litet cirkelpass. 
 
Ännu en grej man glömmer efter varje sommar?? Det är hur himla varmt det blir inne om nätterna. I tisdags var det 20,5 utomhus vid 22.30 här. Haha, så det var inte lätt att vädra ur lägenheten då. Men det är svalare väder framöver, vilket vi är väldigt taggade på. Bara för att vi sovit dåligt i tre nätter nu p.g.a. värmen. 
 
I går fick jag även slutgiltiga beskedet kring några väldigt roliga nyheter! Men jag vågar inte säga för mycket, eftersom jag fortfarande inte vill jinxa något. Snart så kan jag nämna det!
 
Puss och kram
 
 
 
 
Det ser kanske inte så gott ut. Men det var det. En grej jag alltid har hemma är tonfisk. För då kan man alltid slänga ihop en smaskig tonfiskröra, som man kan äta till bröd, pasta eller potatis. Super!
 
Till efterätt åt vi melon. Årets första för oss faktiskt. Den var nästan perfekt i smaken!
 
 
 
Fille gillade inte bilden, men det gjorde jag. Så vi fick kompromissa. 😂
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress