Hejsan!
 
Sist vi hördes var förra måndagen. Jag hade då kännt mig dålig under lördagen, men det hade blivit bättre väldigt fort. Så på måndagen gick jag till jobbet, redo för en ny vecka i full fart. Jag borde kanske stannat hemma och bara tagit det lungt, trots att jag inte låg utslagen i sängen med feber. För efter att ha jobbat för fullt både måndag och tisdag blev jag ganska dålig igen. Så dem senaste sju dagarna har verkligen gått upp och ner.
 
Jag har ju även svårt för att vara "sjuk" och ligga i sängen och typ vila upp mig. Det finns ingen instinkt inom mig som hjälper till med det. 😂 Så fort jag piggnar till lite så börjar jag göra något med dem krafterna jag återfått, som egentligen borde gå till att bekämpa sjukdomen i kroppen. 
 
I lördags var fille och jag hundvakt hela dagen inprincip. Något vi hade bestämt flera veckor innan. Vilket jag såklart hade sett fram emot superdupermycket. På lördagen kände jag mig faktiskt lite piggare även, om man jämnför med dem två tidigare dagarna. Självklart går vi morgonpromenaden med Charlie(hunden) på över en timme i ett bra tempo..och så vidare under dagen. Då är det väl klart att jag som flera gånger under veckan, blir sämre igen framåt kvällen. 😂
 
Så nu sitter jag här, över en vecka sedan jag blev förkyld först, fortfarande väldigt dålig. Jag tror inte jag ska jobba imon. Så jag kan bli helt frisk någon gång. 
 
I och med att jag har varit så krasslig, hosta, feber, ont i en väldigt slemmig hals och snorig, så har min sömn varit katastrof. Det hjälper inte med tillfrisknandet och jag längtar tills jag kan sova bra igen. 
 
En bra grej den här veckan som varit är att jag har skaffat Netflix(!!). Jag behövde något så att jag skulle kunna sitta stilla och inte göra någonting. Och på Netflix finns även Vänner, så jag vet att det alltid finns något att kolla på. 
 
Nej nu ska jag gå ut och hämta posten, för att få lite frisk luft. Sedan ska jag Netflixa.
 
Hoppa ni haft en fin vecka och varit friska!
 
Puss och kram
 
 
Här är några bilder på Charlie som vi passade!
 
Fille vågade hålla i honom andra promenaden.