2 mars 2020

Ny vecka!!

Allmänt

Gooooodmorgon!
 
Helgen blev lugn, som väntat. När jag vaknade upp på lördagen mådde jag verkligen dåligt. Men redan på kvällen var jag piggare! Så en förkylning var det inte riktigt, utan kroppen behövde nog bara vila, plus allergitabletterna hade hunnit börjat verka!
 
Väldigt skönt iallafall, att inte må dåligt hela söndagen också. Vi var ute och gick lite, lämnade metall och glas på återvinningen, spelade en massa, jag beställde mååånga bilder för framkallning, som tog alldeles för lång tid. 😂 Så jag är förväntansfull att få hem dem! Speciellt eftersom jag den här gången gjort lite större förstoringar, som ska få pryda våra väggar här hemma!!
 
Igår råkade vi lägga oss någon timme eller två för sent. Eftersom jag pratade med min kompis Olle och tiden glömdes bort helt. Men idag är det måndag, en ny vecka och nya mjöligheter. Så det gick ganska lätt att kliva upp i morse ändå. 
 
Om en timme ska jag åka till jobbet. Och ute är himlen helt BLÅ(!!!), idag när vi båda jobbar såklart. Haha, det är alltid så känns det som. Sol på jobbdagar och grått/regnigt när vi är lediga. 
 
Den här veckan händer det mycket roligt och jag ser fram emot varje dag!! 
 
Hoppas ni hade en fin helg!
Puss och kram
 
I fredags när vi vaknade var det helt täckt med snö ute!! Och då var jag faktiskt ledig också!!
 
 Så katterna fick båda sig en tur ute i snön. Sune på ballkongen dock, då han inte är van att gå runt som Smulan och är alldeles för rädd om han ser en människa. 
 
 Men Smulan fick en rejäl promenad i snön och älskade det. Till det blev för kallt om tassarna, då gick hon snabb hem till ytterdörren. 
 
 Vi lyxade även till det med Thaimat igår. Kyckling i röd curry och en massa vårullar. Det blev mer än hälften över, så det blir till middag ikväll också! 😍
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress