8 november 2020

Mossigt 🌱

Allmänt Foto

Hejsan!
 
Coronan tog snabba svängar, nu har restirktionerna ändrats även i Halmstad under veckan. Det påverkar mitt liv både yrkes- och privatmässigt. Framförallt att kören är inställd tillsvidare och att jag nu väljer att avstå ifrån att gå till gymmet i samma mån som jag gjorde innan. Istället får jag träna ute eller hemma i läggan. 
 
Jobbet påverkas oehört mycket utav de nya restriktionerna. Men för att se det positivt, har jag haft mycket det senaste. Så nu hinner jag varva ner på ett annat sätt. 
 
I fredags var jag ledig och gick in på min långhelg. Förmiddagen spenderade jag ute, på promenad och på skallgång efter Smulans fina LED-halsband, samt vanliga halsband. Som hon kom in utan kvällen innan. Men efter ett par timmars letande, känner vi oss nu besegrade. Antingen har hon tappat det på ett väldigt bra ställe, eller har något tagit halsbandet ifrån henne. 
 
Under fredags-eftermiddagen var jag och Alice ute på en snabbpromenad med hennes vovve. Väldans trevligt, jag vet inte varför vi inte gör det oftare?? Kanske blir ändring nu. 🤨
 
Resterande utav helgen, har varit en riktig elle och fille helg. Vi har sovit gott, ätit gott, varit ute en massa, spelat lite och tränat. Haft det väldigt bra helt enkelt och vi är redo för en ny vecka. 
 
Här kommer lite bilder ifrån dagens tur. Det har varit en magiskt fin dag ute. Och det här nya stället vi utforskade idag var 9 av 10! Kommer absolut gå här oftare. 
 
Puss och kram
 
Vi har en hel buffé ute på ballkongen för fåglarna och dem är flitiga besökare.
 
Sjön var alldeles spegelblank.
 
Och solen tittade fram.