Hejsan!
 
Coronan tog snabba svÀngar, nu har restirktionerna Àndrats Àven i Halmstad under veckan. Det pÄverkar mitt liv bÄde yrkes- och privatmÀssigt. Framförallt att kören Àr instÀlld tillsvidare och att jag nu vÀljer att avstÄ ifrÄn att gÄ till gymmet i samma mÄn som jag gjorde innan. IstÀllet fÄr jag trÀna ute eller hemma i lÀggan. 
 
Jobbet pÄverkas oehört mycket utav de nya restriktionerna. Men för att se det positivt, har jag haft mycket det senaste. SÄ nu hinner jag varva ner pÄ ett annat sÀtt. 
 
I fredags var jag ledig och gick in pÄ min lÄnghelg. Förmiddagen spenderade jag ute, pÄ promenad och pÄ skallgÄng efter Smulans fina LED-halsband, samt vanliga halsband. Som hon kom in utan kvÀllen innan. Men efter ett par timmars letande, kÀnner vi oss nu besegrade. Antingen har hon tappat det pÄ ett vÀldigt bra stÀlle, eller har nÄgot tagit halsbandet ifrÄn henne. 
 
Under fredags-eftermiddagen var jag och Alice ute pĂ„ en snabbpromenad med hennes vovve. VĂ€ldans trevligt, jag vet inte varför vi inte gör det oftare?? Kanske blir Ă€ndring nu. đŸ€š
 
Resterande utav helgen, har varit en riktig elle och fille helg. Vi har sovit gott, Àtit gott, varit ute en massa, spelat lite och trÀnat. Haft det vÀldigt bra helt enkelt och vi Àr redo för en ny vecka. 
 
HÀr kommer lite bilder ifrÄn dagens tur. Det har varit en magiskt fin dag ute. Och det hÀr nya stÀllet vi utforskade idag var 9 av 10! Kommer absolut gÄ hÀr oftare. 
 
Puss och kram
 
Vi har en hel buffé ute pÄ ballkongen för fÄglarna och dem Àr flitiga besökare.
 
Sjön var alldeles spegelblank.
 
Och solen tittade fram.
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress