Hejsan!
 
Oktober bjöd pÄ mÄnga dagar med fantastiskt höstvÀder. Det har verkligen varit helt underbart!
 
Livet har rullat pÄ lika fort som vanligt. Jobb, trÀning, mat, sova, umgÄs med varandra, hinna umgÄs lite med vÀnner, stÀda, baka och sÄ lite bara vara dÀr emellan. Jag kÀnner verkligen att det Àr nÀstan perfekt balans i livet just nu. Kanske att jag hade velat vara hemma hos min familj i SmÄland lite mer och spenderat lite tid i skogen dÀr, men det fÄr komma sen nÀr pandemin tillÄter det..
 
TrÀningen rullar pÄ superbra. Det Àr kul att se hur jag kan börja lÀgga pÄ mer vikter, eller bara jÀmnföra med hur mycket jag orkade i början i vissa övningar. Resultaten och vÀlmÄendet trÀningen ger, ger verkligen all motivation man behöver för att trÀna!
 
PÄ jobbet rullar det pÄ fantastiskt bra och för nÄgon vecka, fick jag det officiella samtalet jag vÀntar pÄ. Jag kommer gÄ iifrÄn bitrÀdande platschef, upp till platschef, utan en bitrÀdande vid min sida dessutom. Fr.o.m. decemer. Det kommer bli fantastiskt roligt!
 
Jag har bakat lite nya grejer det senaste. Bland annat Baklava och Dammsugare. Baklavan blev ju magiskt god och Ă€r nĂ„got jag kommer göra regelbundet framöver. Dammsugarna, som jag förövrigt gjorde lila och fina, blev goda, men inte exakt som jag tĂ€nkt mig. SĂ„ behöver finslipa pĂ„ det receptet. 
 
I gÄr hade vi första "upptrÀdandet" med kören, sedan i januari typ. Det var himla roligt! Men det kanske blev bÄde första och sista, eftersom restriktionerna kring corona Àndras vÀldigt snabbt just nu igen.. SÄ lÀnge vi bara kan öva Àr jag nöjd!
 
Smulans utevistelse gĂ„r fantastiskt bra! Förutom att hon har börjat vilja gĂ„ in via ballkongen....som vi i somras kattsĂ€krade och nĂ€tade in. Men antar att hon tycker det Ă€r roligare att krabba sig in dĂ€r. IgĂ„r nĂ€r vi kom hem ifrĂ„n affĂ€ren satt hon dock mitt uppe pĂ„ taket utav vĂ„r lĂ€genhetsbyggnad. Jag föredrar ju helst om hon skippar det, för det var lite stressigt. 
 
Idag har jag en ledig dag, efter en intensiv vecka. VĂ€dret Ă€r katastrof, men jag och Smulan har varit ute tillsammans och gĂ„tt lite. Hon Ă€lskar nĂ€r man gĂ„r tillsammans! Resterande eftermiddag ska jag spendera framför min dator..och spela lite kanske. 😇 IkvĂ€ll blir det antingen gym eller padel om vĂ„ra kompisar kan vara med och spela.
 
Hoppas ni har haft det lika bra som jag!
 
Puss och kram
 
 
 
En kvĂ€ll gjorde jag magiska smörstekta Toast skagen. Som avnjöts tillsammans med lite vitt vin i vĂ„ra nya vinglas! 😋
 
 Ă„r det fint vĂ€der brukar jag försök hinna med att sĂ€tta mig ute solen ett par minuter under en jobbdag. GĂ€rna tillsammans med en kopp te!
 
 
En perfekt dag!
 
 Pizza night! Perfekt att sĂ€tta en deg pĂ„ kalljĂ€sning innan jobbet, sĂ„ Ă€r den redo för att bakas pĂ„ kvĂ€llen.
 
 
Jag och min Fille. ❀
 
 En favoritrĂ€tt. Beluga-bolognese! 
 
 Ljus och te i massor. NĂ„got utav det bĂ€sta med hösten och kylan! 💛
 
 Lite höstpyssel! Fille som var skeptiskt i början, var den som tyckte det var roligast i slutet. 🎃
Jag ville göra en söt, men fille fick bestÀmma den hÀr gÄngen. SÄ blev en lÀskig.. :/
 
 Alltid pannkakor efter Ă€rtsoppa. Att det vĂ„r egna blĂ„bĂ€rssylt pĂ„, gör dem Ă€nnu godare! 
 
 
Idag mĂ€rkte jag hur mycket löv som faktiskt fallit till marken dem senaste dagarna. Det Ă€r inte lĂ„ngt kvar tills alla trĂ€d Ă€r bara. 
 
 
 
 
Jag var Àven med Smulan ut pÄ en promenad. Hon Àlskar nÀr man gÄr tillsammans.
 
 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress