Jag hann knappt reflektera över att januari övergick till februari månad. Idag är redan den 17 februari. Snart har redan två månader gått sedan nyår. Jag hinner inte med. 😂
 
Februari har fortsatt i januaris fotspår. Vädret är fortsatt magiskt och varje ledig dag spenderas utomhus. Med promenader, pimpling, utemat och en massa skridskor. Det är ingen brådska till vår eller sommar. Kan gärna vara såhär i någon månad till, minst. 
 
Vi är mitt uppe i att planera allt inför flytt. Bokat skåpbil, sagt upp allt som behöver sägas upp, kolla på möbler. Och det svåraste. Bestämma vilken säng vi vill ha?? Vi har fram tills nu bara haft två olika sorters resårmadrasser ihoptryckta bredvid varandra med en sängkappa över. Och har sagt i nästan 2 år att vi köper oss vår "rediga" säng när vi flyttar nästan gång och det nya stället har ett sovrum. Vilket vi kommer ha nu. Men det är svårt att välja säng. Det är ganska många tusenlappar man kommer lägga, eftersom sängen sedan ska hålla i många år. Ska det då vara en kontinental säng eller med ram och resårmadrass? Vilket kommer man vara lika förtjust i om kanske 15 år? Ja, vi har ingen aning och har gett upp att vi kommer ha en ny säng när vi flyttar in. Vi får köpa det några månader in. 
 
Snön här har legat stadigt på marken i flera veckor. Men efter många soliga dagar och inget snöfall, så började vägarna och träden bli helt bara. Men det varade i bara en dag ungefär. För i morse när vi vaknade upp hade det kommit över 1 dm snö under natten. Allt är därmed åter till sin ordning. 
 
Ikväll har vi planerat att åka pulka i skidbacken här i Oskarström, vilket blir perfekt nu med ännu mer snö. Det blir väl vi och alla barn. Haha, men vi tog med filles stora pulka när vi var hos hans föräldrar i helgen och kände att vi var tvugna att testa lite. 
 
Smulan får även gå i koppelpromenader nu, sedan igår. Då vi är med varg i byn?? Förmodligen går den vidare de kommande dagarna, så hon slipper gå med oss(samt att ingen skjuter den stackars vargen som får så mycket hat just nu). Vi vill inte hänga med henne in bland björnbärsriset och då blir hon liiiiite grinig. 
 
Har ni uppskattat vintervädret lika mycket som jag? 
 
Puss och kram