4 februari 2021

December

Allmänt

Hejsan!
 
Sista två veckorna utav december bestod utav mycket lediget för min del. Jag passade på när det fanns tid för det. 
 
Vädret var kasst nästan hela december. Men lika bra hade vi det ändå. 
 
Kören hade lite övningar tillsammans och vi sjöng vid julottan bl.a. Dock förinspelat som sedan sändes live. Men det var himla roligt att få göra något tillsammans, stämningen var dessutom väldigt trevlig och varm!
 
Julen hade fille och jag planerat att fira ensamma tillsammans i år. VIlket väl var tur, för på julaftonsmorgonen, så fick jag världens "nackskott"!! Haha ja, jag säger nackskott. Jag har haft ryggskott många gånger, men det går inte mäta med hur dåligt jag mådde utav min nacke. 😂 Där med blev julen inte helt njutbar för min del. Då jag bara ville dagarna skulle gå över så jag skulle må bättre snart. Men om man bortser ifrån nacken, så hade vi det väldigt trevligt och åt gott! 
 
Året avslutade vi tillsammans med en nära vän till mig och hennes sambo. Vi åt trerätters hemma hos oss och skålade ute i samhället vid tolv-slaget! Morgonen därpå hade vi bokat en bana i padelhallen och startade året väldans hurtigt. Det var första gången jag och fille spelade padel, vi rekommenderar det verkligen. Jätteroligt!
 
Hoppas ni hade en fin jul och nyår!
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress