17 februari 2021

Januari

Allmänt Foto

Januari gick fort. Det blev mycket jobb efter ledigheterna i december månad. Fast framför allt på grund utav mycket sjukfrånvaro på jobbet, där jag som ansvarig, blev tvungen att täcka upp när det inte går ihop sig. Väldigt frustrerande ibland, men så är det. 
 
Nacken hade fortfarande inte blivit bra(och är fortfarande inte i skrivande stund 17 feb. bra)sedan julafton. Därför lyxade jag till det med en timmes massage utav nacke och rygg. Fantastiskt skönt och välbehövligt mitt uppe i jobb-marathonet. Lindrade min onda nacke lite. Men kommer krävas lite mer omvårdnad än 1 timmes massage. 
 
Det bästa under januari månad var att fille och jag blev med ny lägenhet!!! Väldigt oväntat, men extremt välkommet. Detta blir lägenheten vi kommer kunna stanna i länge, utan stress. Tills tiden är inne för att köpa något och vi i lugn och ro har hittat det perfekta (vilket känns som om det aldrig kommer ske). Fram tills dess är den här är perfekt! Ja, vi är så orimligt taggade på 1 april, då vi får nycklarna och flyttar in!!
 
En annan grej vi måste snacka om?! Det fantastiska vintervädret som har varit ute och fortfarande, nu i mitten utav februari är kvar?? Jag brukar vara ute mycket, kanske inte lika mycket så här års. Men de senaste veckorna har så mycket tid spenderats utomhus, så kinderna nästan är sommarfräkninga, benen/fötter nästan alltid värker lite och kroppen är sådär go-trött hela tiden. Ja, det har varit magiskt och lyxigt med så här fint varje dag, flera veckor på rad. Och man kan inte annat än att vara ute då. Man måste vara ute då!! 
 
Så förutom att ha blivit med lägenhet i januari, har inprincip all ledig tid spenderats utomhus. 
 
Tack januari. ❤️
 
 
Tulpaner såhär års är ett måste. Sakta går det mot vår.. 🌷
 
Vi firade nya läggan med Halmstads bästa sushi!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress