21 januari 2021

2020

Allmänt

2020..vilket år va? Det kommer vara ett år mer eller mindre alla kommer minnas. Ganska bra tal för det med, 20-20. Lätt att komma ihåg. 
 
Detta året har för mig personligen varit jättebra, som alla år mer eller mindre. Fast kanske ändå lite bättre, än vissa föregående år. Jag känner nog så för varje år dock. Att "såhär bra år...det har jag nog inte haft innan". Men sen är jag ju den personen som tycker måndagar är lika bra som onsdagar eller fredagar. 
 
Fast 2020 var ett väldigt bra år för mig. Det började helt fantastiskt, jag var hemma i Småland i precis början utav januari. Där satt jag i smyg och gjorde mina första två intervjuer för mitt nya jobb, som jag några veckor senare fick. Året startade så pass bra.
 
Inte allt för tätt inpå där kom en pandemi. Vilket jag ser mer positiva grejer i, än negativa. Världen fick stanna upp, folk kunde inte resa längre, jorden fick vila lite. Och jag?? Jo, jag kunde leva på mitt liv och slippa åka iväg och träffa en massa människor mer än vad jag vill. Jag har inte en enda gång behövt åka iväg när jag egentligen inte har orkat, eftersom man inprincip bara har hängt hemma. Vilket är jätteskönt för mig. Så mycket energi och tid, jag har sparat för att ha kunnat lägga på det jag vill istället.
 
Det finns ju även en negativ sida utav det hela. Jag har inte kunnat åka hem och umgås med mina kära famo och fafa. Bara setts utomhus lite kort. Det är det enda under hela året som har varit genuint jobbigt. Speciellt eftersom jag inprincip inte ens kan prata i telefon med min fafa, då han hör så dåligt.
 
Fille och jag hade lite äventyrsplaner för året, som vi fått skjuta fram. Vilket inte har gjort något, vi har gjort andra bra grejer istället och har gott om tid att göra det andra senare. 
 
Nej, 2020 var verkligen bra. Året dess förinnan hade jag "rensat ut"(om man kan säga så), de sista energikrävande delarna ur mitt liv. Som tog mer än dem gav. Och har under 2020, spenderat inprincip hela året utan alla dessa grejer. Vilket har varit fantastiskt skönt. Känns väldigt rätt hur allt är nu. 
 
Året har där med fyllt på själen med så mycket energi. Det har varit ett år, med mer tid än vanligt för att ta hand om sig själv. 
 
Jag ser fram emot det kommande året. Vad det har att ge. Att få leva på som vanligt. Och att njuta utav livet. 
 
Bilden nedan tycker jag sammanfattar känslan jag mestadels har haft i min kropp under året.